Disznóvágás turizmus, hurkafesztivál, falusi disznótor > Disznóvágás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Disznóvágás turizmus, hurkafesztivál, falusi disznótor > 11 weboldal. Kategória leírása: Disznóvágás turizmus: rendezvények, élményteli programok, fesztiválok, melyeknek Ön is részese lehet. Falusi disznótor, hagyományörző disznóölés.

disznovagas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Disznóvágás önköltséggel
http://www.gedeonfarm.com/page.php?12

Disznóvágás önköltséggel Bugacpusztán, a Gedeon Tanya Panzióban. Amennyiben igazán 80-100 ezer forintot szeretne spórolni és hosszú ideig igen jókat enni a saját készítésű "disznóságokból", érdemes felfigyelnie egyedülálló ajánlatunkra! Disznóvágás megszervezése, népi játékok, fakultatív programok.

Disznóvágás önköltséggel
Falusi disznóvágás Cserehát
http://www.tulazoperencian.hu/falusi-disznovagas-programok/falusi-disznovaga ...

Falusi disznóvágás, malacsütés kemencében Túl az óperencián vendégház szervezésében, mely kitűnő program baráti társaságok, cégek számára!

Falusi disznóvágás Cserehát
Göcseji disznóvágás - Nova
http://www.csicsergo.hu/disznovagas.php?gclid=CIvsutW5qLICFdHMzAodywsATA

Hagyományörző disznótoros programok a Csicsergő szabadidőközpontban Nován. A disznóvágás folyamataiba a vendégek is bekapcsolódhatnak. Jó hangulat, családias környezet.

Göcseji disznóvágás - Nova
Szezonnyitó Böllérfesztivál - Miskolc
http://www.programturizmus.hu/tdestination-bollerfesztival-miskolc.html

Szezonnyitó Böllérfesztivál Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolcon. A gasztronómia szerelmesei nem csak a disznóvágás hagyományaival találkozhat, hanem a programot kézműves kirakodó vásár és zenei műsorok is gazdagítják.

Szezonnyitó Böllérfesztivál - Miskolc
Tihany Tourist - Disznóvágás Tihanyban
http://www.disznovagastihanyban.hu/

A disznóvágás fárasztó munka, de egyben örömteli mulatozás is, ilyenkor korán kezdődik a nap. Várunk szeretettel csoportokat egy hagyományőrző disznóölésre, szállással és étkezéssel.

Tihany Tourist - Disznóvágás Tihanyban
Szőlőszem Farm - Tiszaszőlős
http://www.szoloszemfarm.hu/programok/disznovagas/

Disznóvágás a Tisza-tónál, Tiszaszőlősön a Szőlőszem Farmon. A téli hónapok hagyományos eseménye, melyről mindenki rengeteg élménnyel, vicces emlékkel, fotóval és finomságokkal megpakolva tér haza. Várjuk szeretettel jelentkezésüket színes programjainkra.

Szőlőszem Farm - Tiszaszőlős
Tiszator - Böllérfesztivál Abádszalókon
http://www.tiszator.com/

A Böllérfesztivál minden évben Abádszalókon, színvonalas műsorokkal, lelkes versenyzőkkel, szakértő zsűrivel, vár minden kikapcsolódni vágyó érdeklődőt. Program és szálláslehetőségek az oldalon.

Tiszator - Böllérfesztivál Abádszalókon
Kevi Böllértalálkozó Túrkeve
http://www.bollertalalkozo.hu/

A népi hagyományos disznóvágások hangulatának felélesztése céljából rendezik meg minden ében a böllértalálkozót Túrkevén. A csapatok versenyeznek és főznek, a vendégek folyamatosan kóstolhatnak és szórakozhatnak. Színes zenei és kultúrális programok várják a látogatókat s a résztvevőket.

Kevi Böllértalálkozó Túrkeve
Csabai kolbászfesztivál
http://csabaikolbaszfesztival.hu/

Csabai kolbászfesztivál Békéscsabán, a Városi Sportcsarnokban.

Csabai kolbászfesztivál
Disznóvágás a Geréby Kúrián
http://www.xn--disznvgs-ezab8q.hu

A disznóvágás vidéken a téli szezont kezdetét is jelentette, ugyanis disznót vágni csak télen lehetett. A hagyományos disznóvágás hangulatát idézi téli csapatépítő programunk, a disznóvágásos csapatépítés. Ajánljuk programunkat cégek, baráti társaságok részére. Az elmaradhatatlan reggeli pálinka után mindenkinek lehetősége van megtapasztalni az igazi vidéki disznóvágás hangulatát. Hagyományos, kézzel tekerős pörzsölő, profi böllér, hurka, kolbász, kacagás. Kell-e ennél több?

Disznóvágás a Geréby Kúrián
Disznóvágás-program az Ágnes tanyán, Tápiógyörgyén
http://tapiotanya.hu/malacunk-volt/

Még sosem láttál disznóvágást? Szeretnél részt venni egy ilyen buliban? Jó lenne megkóstolni a friss húsból frissen készült ételeket? Magad választanád ki 70 receptből a haza szánt kolbász fűszerezését? Szívesen töltenél együtt egy téli hétvégét barátaiddal, családoddal falusi környezetben vagy csapatot építenél? Az Ágnes tanya épületei, kertje, nyitott konyhája, kemencéi, cserépkályhás lakószobái kiváló helyszíne egy hagyományos disznóvágásnak! A megfelelő méretű disznót a létszámnak megfelelően választjuk ki helyi gazdák állományából, utána mindent a ti kéréseiteknek megfelelően bonyolítunk! Kérheted a disznót élve vagy holtan, töltheted a kolbászt, megmondhatod "mire vágjuk a disznót"! Ha akarsz segítesz, ha akarsz, lazíthatsz! A reggelt fogópálinkával indítjuk, a napi ételeket pedig a ti igényeiteknek megfelelően készítjük el kemencében. Ha nincs ötletetek, teszünk ajánlatot. Amit pedig nem bírtatok megenni, elvihetitek magatokkal haza! Keress minket a facebookon is!

Disznóvágás-program az Ágnes tanyán, Tápiógyörgyén
Hirdetések
Oldal leírása
disznovagas.wyw.hu: Disznóvágás, disznótor katalógus. A disznóvágás, vagy disznóölés, a házaknál tartott sertés hagyományos módon történő levágása és feldolgozása, melyet az azt követő vacsora, disznótor fejez be. Disznóvágás, disznótor folyamata, kellékei, hagyományainak ismertetése. Disznótoros receptek: disznótoros ételek, hurka, kolbász töltés, disznósajt készítés.
Gyűjteményünkben 102 válogatott disznóvágás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 102 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 42342