Top 40 legújabb link > Disznóvágás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Hentes kések - kezmuvesajandek.com
https://kezmuvesajandek.com/ipari-kesek

A kezmuvesajandek.com webáruház Papp László késkészítő mester hagyományos magyar bicskáit és zsebkéseit kínálja kedvező áron. A régi motívumok és a modern technológia ötvözete jelenik meg a konyhakések, hentes kések, vadászkések, bicskák, bicskatokok és ékszerek megmunkáltságán. Rendeljen online!

Hentes kések - kezmuvesajandek.com
Disznóvágás-program az Ágnes tanyán, Tápiógyörgyén
http://tapiotanya.hu/malacunk-volt/

Még sosem láttál disznóvágást? Szeretnél részt venni egy ilyen buliban? Jó lenne megkóstolni a friss húsból frissen készült ételeket? Magad választanád ki 70 receptből a haza szánt kolbász fűszerezését? Szívesen töltenél együtt egy téli hétvégét barátaiddal, családoddal falusi környezetben vagy csapatot építenél? Az Ágnes tanya épületei, kertje, nyitott konyhája, kemencéi, cserépkályhás lakószobái kiváló helyszíne egy hagyományos disznóvágásnak! A megfelelő méretű disznót a létszámnak megfelelően választjuk ki helyi gazdák állományából, utána mindent a ti kéréseiteknek megfelelően bonyolítunk! Kérheted a disznót élve vagy holtan, töltheted a kolbászt, megmondhatod "mire vágjuk a disznót"! Ha akarsz segítesz, ha akarsz, lazíthatsz! A reggelt fogópálinkával indítjuk, a napi ételeket pedig a ti igényeiteknek megfelelően készítjük el kemencében. Ha nincs ötletetek, teszünk ajánlatot. Amit pedig nem bírtatok megenni, elvihetitek magatokkal haza! Keress minket a facebookon is!

Disznóvágás-program az Ágnes tanyán, Tápiógyörgyén
Disznóvágás a Geréby Kúrián
http://www.xn--disznvgs-ezab8q.hu

A disznóvágás vidéken a téli szezont kezdetét is jelentette, ugyanis disznót vágni csak télen lehetett. A hagyományos disznóvágás hangulatát idézi téli csapatépítő programunk, a disznóvágásos csapatépítés. Ajánljuk programunkat cégek, baráti társaságok részére. Az elmaradhatatlan reggeli pálinka után mindenkinek lehetősége van megtapasztalni az igazi vidéki disznóvágás hangulatát. Hagyományos, kézzel tekerős pörzsölő, profi böllér, hurka, kolbász, kacagás. Kell-e ennél több?

Disznóvágás a Geréby Kúrián
Hurkatöltők Olaszországból
http://www.hurka-tolto.hu/

Sikeres kézi és elektromos húsdarálók, húskeverők, kolbásztöltők, szeletelők és csontfűrészek. Álló és fekvő hurkatöltők.

Hurkatöltők Olaszországból
Baromfitartás
http://baromfi.wyw.hu/

Baromfi, baromfitenyésztéssel foglalkozó oldalak gyűjteménye. Baromfi keltetés, takarmányozás, feldolgozás, baromfi gyakori betegségei. Kacsa, liba, pulyka, tyúk, gyöngytyúk és díszbaromfi tartástechnológia.

Baromfitartás
Szarvasmarha
http://szarvasmarha.wyw.hu/

Haszonállataink tartásának jelentős hányadát a szarvasmarha tenyésztés adja. Oldalunkon összegyűjtöttük a hasznos tudnivalókat, fajtaismertetőket, tenyésztőket.

Szarvasmarha
Állattenyésztés
http://allattenyesztes.wyw.hu/

Állattenyésztés, állattartás katalógus. Háziállatok, haszonállatok és hobbiállatok tartása, tenyésztése, takarmányozása.

Állattenyésztés
Ételreceptek
http://receptek.wyw.hu/

Könnyű és finom ételreceptek gyűjteménye. Katalógusunkban bátran keresgélhetsz a házias, magyaros, nemzetközi és különleges ételek receptjeit tartalmazó oldalak között. Hasznos, tippek tanácsok főzéshez és ha a napod már fárasztó volt, válogathatsz a különféle ételfutárok közül.

Ételreceptek
Kenyérsütés fortélyai
http://kenyersutes.wyw.hu/

Érdekel a kenyérsütés? Gyakorlott kenyérsütő vagy, de újabb receptet keresel? Gyűjteményünkben mindent megtalálsz, ami a házi kenyérsütéssel kapcsolatos. Alapanyagok, magok, lisztek, kenyérsütő gépek.

Kenyérsütés fortélyai
Káposztás receptek
http://kaposzta.wyw.hu/

A káposzta nemcsak hogy finom, de vitaminokban is gazdag. Gyűjteményünkben megtalálod a finomabbnál finomabb káposzta recepteket, ételeket: Töltött káposzta, székelykáposzta, káposztaleves, disznótoros káposzta, savanyú káposzta készítés.

Káposztás receptek
Kocsonya
http://kocsonya.wyw.hu/

A magyar konyha egyik remeke, a kocsonya. Tipikus téli étel, melyet készíthetünk sertésből, baromfiból, halból és vadból is. Oldalunkon igyekeztünk összegyűjteni mindent ami a kocsonyával, történetével, elkészítésével kapcsolatos.

Kocsonya
Termelőtől - Húskészítmények
http://www.termelotol.hu/termekkategoriak/huskeszitmeny

Húskészítmények közvetlenül a termelőtől - neked! Húskészítmények: Disznótoros, disznósajt, kolbász, szalámi, szalonna, hurka, zsír, mangalica termékek.

Termelőtől - Húskészítmények
Mangalica termékek
http://mangalicatermekek-kovertanya.hu/

Kövér Tanya - Mangalica termékek értékesítése, rendelése. Szalámik, szalonnák, húsok, kolbász, mangalica zsír...

Mangalica termékek
Kaiser
http://www.kaiser.hu/

A cég jelenleg két termelő üzemmel rendelkezik. Békéscsabán a tradícionális, híres Csabai szárazáruk, a hagyományos érlelésű és füstölésű hungarikum szárazkolbászok készülnek. A Szolnokon lévő húsüzem a vörösáruk, májasok, turistafélék és sonkák mellett a hagyományos érlelésű, penészes szalámikat is előállít.

Kaiser
Csabai kolbászfesztivál
http://csabaikolbaszfesztival.hu/

Csabai kolbászfesztivál Békéscsabán, a Városi Sportcsarnokban.

Csabai kolbászfesztivál
Gyulai Húskombinát Zrt.
http://www.gyulahus.hu/

Gyulai kolbász, Csabai kolbász, Paraszt kolbász vagy a közkedvelt Gyulai májas, valamint új fejlesztésekkel igyekszünk fogyasztóink kedvében járni.

Gyulai Húskombinát Zrt.
Hartai Kolbász
http://www.hartaikolbasz.hu/

Hartai Henrik - Húsfeldolgozó kisüzem. A házilag készített kolbász fűszerezéséhez a hartaiak saját termesztésű fűszerpaprikát és fokhagymát használnak, melyek a termék jellemző ízei.

Hartai Kolbász
Jó tanácsok házi disznóvágáshoz
http://www.edenkert.hu/elet-mod/megeheztel-/disznovagas-jo-tanacsok-elelmisz ...

Annak érdekében, hogy a disznóvágás csak örömöt okozzon, közreadjuk a legfontosabb tudnivalókat a biztonságos húsfeldolgozás feltételeiről, és a disznóvágás veszélyeiről.

Jó tanácsok házi disznóvágáshoz
Teleasztal Lovagjai - Tor
http://teleasztallovagjai.freeweb.hu/receptek/tor.htm

Véres és májas hurka, abált szalonna, töpörtő, disznósajt, kolbász és szalámi, orjaleves, toroskáposzta, tepertős pogácsa, hájas tészta és még hosszan sorolhatnánk a disznóvágáson készített és fogyasztott ételeket, de hogyan lesz a disznóólban békésen éldegélő állatból ez a sok finomság?

Teleasztal Lovagjai - Tor
Jászbél Bt.
http://www.jaszbel.hu/

Jászbél Bt. - Természetes és műbelek csomagolása és kereskedelme - Jászárokszállás.

Jászbél Bt.
Bahamas Nagyker: Kocsonyacsomag
http://www.kocsonyacsomag.hu/

Remek gyorsfagyasztott kocsonyacsomag, kocsonyahús vásárlás. Sertésfarok, bőrke, sertésköröm, sertésfül.

Bahamas Nagyker: Kocsonyacsomag
Auchan: Hurka termékek
http://termek.auchan.hu/huskeszitmeny/friss-huskeszitmeny/hurka

Auchan kínálata: friss hurka termékek, melyek megtalálhatóak az áruházban.

Auchan: Hurka termékek
Benke Laci bácsi sertésreceptjei
http://www.libri.hu/konyv/laci-bacsi-sertesreceptjei.html

Libri.hu - Laci bácsi hagyományos és mai sertésreceptjei. Benke László könyve. Tradícionális magyar ételek.

Benke Laci bácsi sertésreceptjei
Hagyományos disznótoros ételek
http://book.hu/konyv/14855/Hagyomanyos-disznotoros-etelek.html

Dr. Nagy Zoltán és Majthényi László: Hagyományos disznótoros ételek. Magyar hagyományok bemutatása, valamint közel 60 féle recept segít különféle disznótoros ételek elkészítésében.

Hagyományos disznótoros ételek
Disznótor - magyar étel, recept, hurka blog
http://disznotor.blog.hu/

Disznótoros receptek! Magyar konyha, magyar ízek: Kolbász, hurka, sajt, karaj, sonka és sok paprika, hagyma, pecsenye, pörkölt, egytálétel! Segítség azoknak, akiknek körülményei nem engedik meg a disznóvágást! Olcsó és gazdaságos otthon egy így elkészített étel!

Disznótor - magyar étel, recept, hurka blog
Húsfélék pácolása és füstölése
http://www.libri.hu/konyv/husfelek-pacolasa-es-fustolese-hazilag.html

Bernhard Gahm: Húsfélék pácolása és füstölése házilag. A könyv útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, császárhúst, tarját, csülkötés más egyéb finomságot készíthetünk.

Húsfélék pácolása és füstölése
Házi vágás, bontás, töltelékáru készítés
http://www.libri.hu/konyv/hazi-vagas-bontas-toltelekaru-keszites.html

Bernhard Gahm könyve: Házi vágás, bontás, töltelékáru készítés. Sertés, szarvasmarha, juh és házinyúl vágás és bontás műveletei. Hasznos lehet mindazoknak, akik házi vágásra készülnek.

Házi vágás, bontás, töltelékáru készítés
Gasztroangyal: Disznóvágás, 2011
http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/12/31/18/Gasztroangyal__Disznovagas_2011_ ...

MTV videótár - Gasztroangyal című műsor egyik adása: Disznóvágás, 2011 decemberében.

Gasztroangyal: Disznóvágás, 2011
Péter Jánosné: Házi disznótoros
http://www.szalaykonyvek.hu/index.php/konyvek/konyv/1625

Hazánkban nagy hagyománya van a disznóvágásnak, nagy családi esemény. Az ízek házanként, tájegységenként eltérőek. Belsőségek és disznótoros recepteket tartalmaz a könyv.

Péter Jánosné: Házi disznótoros
Tolnai Kálmán: Falusi disznóvágás
http://www.kalligram.com/?cl=kniha&iid=748&PHPSESSID=8f8a2627ac5eaf0d1c600ac ...

Tolnai Kálmán: Falusi disznóvágás. Magyaros ízek sertéshúsból. Egyedülálló, átfogó műve a kezdő háziasszonyoknak is nagy segítséget nyújt: füstölt húsok, a májas és véres hurkák, a kolbászok, a szalámik, a pástétomok, disznósajt készítése, húsok tárolása, receptek sertéshúsból.

Tolnai Kálmán: Falusi disznóvágás
A sovány sertéshús javíthatja a testfelépítést
http://sertestenyesztes.hu/a-sovany-serteshus-fogyasztasa-segitheti-az-ember ...

A sovány sertéshús rendszeres fogyasztása javíthatja a testfelépítést, derült ki egy kutatásból.

A sovány sertéshús javíthatja a testfelépítést
Húsfogyasztás jelentősége táplálkozásunkban
http://www.agroline.hu/node/322

A vegetarianizmus követőinek étrendjéből (a szemivegetariánusokét kivéve) mindenfajta hús és húst tartalmazó étel hiányzik. Teljes értékű fehérjéket tartalmazó élelmiszerek fogyasztására azonban (pl. a húsok) minden nap szükségünk van.

Húsfogyasztás jelentősége táplálkozásunkban
Kométa - Egészséges táplálkozás
http://www.kometa.hu/egeszseg.html

A tévhitet eloszlatva, a megfelelő mennyiségben bevitt hús nemcsak hogy nem káros, hanem kifejezetten szükséges a szervezet egyensúlyának fenntartásában.

Kométa - Egészséges táplálkozás
A húsfogyasztás jelentősége
http://sertesszovetseg.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=36

Miért fontos a hús fogyasztása? Mert nélkülözhetetlen tápanyagok jutnak a szervezetünkbe a húsokból. A húsok nagy biológiai értékű fehérjéket tartalmaznak. A húsok átlagos fehérjetartalma 20%, s ennek jelentős része teljes értékű fehérje. Ezért a tojással, tejjel, tejtermékekkel együtt szinte nélkülözhetetlenek az egészségmegőrző táplálkozásban.

A húsfogyasztás jelentősége
Hús és más állati eredetű élelmiszerek
http://www.dolceta.eu/magyarorszag/Mod5/Hus-es-mas-allati-eredet%C5%B1.html

A magyarok alapvetően három húsféleséget fogyasztanak: sertést, baromfit és marhahúst. A srtéshús fogyasztása csökkenő tendenciát mutat. Az állati eredetű termékek sok tápanyagot tartalmaznak, fogyasztásuk teljes elutasítása negatív egészségügyi következményekkel járhat.

Hús és más állati eredetű élelmiszerek
Egészségtelen vagy elengedhetetlen?
http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/180741/1

Egy ország húsfogyasztási szokásainak alakulásában meghatározó szerepet játszik a nemzet konyhája. Leginkább a sertéshúst éri a vád, hogy fogyasztása elhízáshoz, szív- és érrendszeri betegségek, valamint egyéb szövődmények kialakulásához vezet. De vajon felelőssé tehető-e önmagában egy nyersanyag mindezért?

Egészségtelen vagy elengedhetetlen?
Toros káposzta recept
http://www.nosalty.hu/recept/toros-kaposzta

Disznótoros káposzta recept, melyet hagyományosan disznóvágáskor készítünk, a frissen kevert kolbászhúsból.

Toros káposzta recept
Szalonna készítés
http://grocceni.com/tor/szalonna.html

Szalonna készítés, szalonna receptek. Abált, füstölt és sózott szalonnakészítés.

Szalonna készítés
Zsír és tepertő
http://grocceni.com/tor/zsir.html

Zsírsütés, malac tepertő készítése. Egyéb gyakori elnevezések: töpörtő, töpörtyű, pörc.

Zsír és tepertő
Véres hurka és egyéb vér receptek
http://grocceni.com/tor/ver.html

grocceni vér oldala: Véreshurka, és egyéb vér receptek, véres receptek, ételek. Vér feldolgozása.

Véres hurka és egyéb vér receptek
Hirdetések
Oldal leírása
disznovagas.wyw.hu: Disznóvágás, disznótor katalógus. A disznóvágás, vagy disznóölés, a házaknál tartott sertés hagyományos módon történő levágása és feldolgozása, melyet az azt követő vacsora, disznótor fejez be. Disznóvágás, disznótor folyamata, kellékei, hagyományainak ismertetése. Disznótoros receptek: disznótoros ételek, hurka, kolbász töltés, disznósajt készítés.
Gyűjteményünkben 102 válogatott disznóvágás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 102 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 42342